Elinstallation Uppsala

Eltjänst Uppsala - säkra elinstallationer i Uppsala

Boka dina elinstallationer i Uppsala! Hos oss slipper du vänta i onödan - vi schemalägger ditt besök efter din kalender. Ofta kan vi till och med utföra arbetet under samma vecka om så önskas.

Alltid säkra elinstallationer i Uppsala

När kräver elinstallationer i Uppsala behörighet? Svaret är: oftare än du tror! Är du inte behörig så bör du vara försiktig. Förvånande många elinstallationer i Uppsala kräver att utföraren är en behörig elektriker. Exempelvis installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation – belysning utomhus, spis och spishäll.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Uppsala av lokala elektriker
 • Elinstallationer i Uppsala av 100 % behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Uppsala som utförs på tider som passar dig
 • Elinstallationer i Uppsala till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Uppsala

Välj säkra elinstallationer i Uppsala

Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer i Uppsala som inte får utföras själv. Det är förvånande många elinstallationer du inte får göra själv, exempelvis installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat och alla annan fast elinstallation. Ring oss direkt för trygg elinstallation i Uppsala. Planerar du bygg- eller renoveringsprojekt så är vi gärna bollplank kring din el.

Dina elinstallationer i Uppsala ska alltid hanteras med stor försiktighet

Att utföra elarbeten utan kunskap och behörighet kan ha ett högt pris. Brandrisk, dödsfara samt att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer är vad du riskerar. Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket, tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Uppsala. Ring oss direkt om du tvekar eller bara behöver snabb hjälp med dina elinstallationer i Uppsala.

Kontakta oss för att boka din elinstallation

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 018-800 86 78 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

ETT MODERNT TEAM AV LOKALA ELEKTRIKER!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Uppsala inom ett par dagar

Vi är unika med att kunna erbjuda dig tid för elinstallation i Uppsala snabbt; oftast inom ett par dagar. Med bakgrund som eljour tog vi beslutet att vidareutveckla vårt erbjudande till att även omfatta snabb service även för planerade elinstallationer. Ett erbjudande som uppskattas av våra kunder.

Alltid behöriga elinstallationer i Uppsala

Vi är ett tryggt certifierat elföretag som är auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Uppsala.

Eljour för akut elinstallation i Uppsala

När du behöver akut hjälp finns vår eljour som snabbt är på plats. Oavsett tid på dygnet och var i Uppsala du bor så kommer vi inom en timma.