Elinstallation Uppsala: säkerhet & service

Elinstallation Uppsala: säkerhet & service

Din elsäkerhet är vårt jobb och det gäller alla typer av elinstallationer i Uppsala. Vi hjälper dig med allt från vardagsfix till renovering och nybyggnation, och vi levererar alltid behöriga elinstallationer i Uppsala. Service är vår specialitet och oftast har vi tid samma vecka! Oavsett vilken elinstallation i Uppsala det gäller så kommer vi på kort varsel.

Elinstallation Uppsala

Alltid säkra elinstallationer i Uppsala

När kräver elinstallationer i Uppsala behörighet? Svaret är: oftare än du tror! Är du inte är behörig så bör du vara försiktig. Förvånande många elinstallationer i Uppsala kräver att utföraren är behörig elektriker. Exempelvis installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation – belysning utomhus, spis och spishäll.

I vår service ingår:

  • Elinstallationer i Uppsala av lokala elektriker
  • Elinstallationer i Uppsala av 100 % behöriga elektriker
  • Elinstallationer i Uppsala som utförs på tider som passar dig
  • Elinstallationer i Uppsala till priset vi kommit överens om
  • Eljour dygnet runt
  • Rotavdrag för elinstallation i Uppsala

Välj säkra elinstallationer i Uppsala

Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer i Uppsala som inte får utföras själv. Det är förvånande många elinstallationer du inte får göra själv, exempelvis installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat och alla annan fast elinstallation. Ring oss direkt för trygg elinstallation i Uppsala. Planerar du bygg- eller renoveringsprojekt så är vi gärna bollplank kring din el.

Dina elinstallationer i Uppsala ska alltid hanteras med stor försiktighet

Att utföra elarbeten utan kunskap och behörighet kan ha ett högt pris. Brandrisk, dödsfara samt att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer är vad du riskerar. Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Uppsala. Ring oss direkt om du tvekar eller bara behöver snabb hjälp med dina elinstallationer i Uppsala.

Kontakta våra elektriker i Uppsala - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-2881240 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Oftast inom en timme!

Nu finns vi i Örebro!